MENU

Allmänna villkor

Beställning via Armanoswine.se

Armano’s AB är importör och leverantör till Systembolaget. Med Armanoswine.se vill vi förmedla och informera om våra produkter som ligger på Systembolagets beställningssortiment. Och man även kan beställa vinerna via Systembolagets hemsida.

Så går det till

1. När du valt de produkter du vill beställa via Armanoswine.se kommer du direkt till Systembolagets webbplats.

2. Om det är första gången du beställer kräver Systembolaget en registrering (Observera att registreringen gör du bara en gång).

3. Fortsätt din order  genom att följa anvisningarna tills beställningen är skickad.

4. Observera att du som beställare är ansvarig för det personliga användarkontot och de beställningar du skickar. Systembolagets användarvillkor för webbplatsen och beställningsvillkor hittar du här. Läs mer här >>

5. All vidare hantering sköts av Systembolaget. Systembolaget ser till att din beställning skickas till vald Systembolagsbutik.

6. Leveranstiden ligger på ca 8-10 dagar. Du blir då kontaktad av din valda butik via telefon eller SMS.

7. Armanoswine.se ansvarar inte för om Systembolagets eller den specifika butikens beställningstjänst är avstängd eller ur funktion. Men eftersom vi själva är leverantör till Systembolaget så har vi kontroll på vad som finns i lager och om det skulle vara något problem vid leveransen.

8.  De uppgifter om dig du lämnar kommer behandlas enligt personuppgiftslagen (1998:204) och syftet är endast att behandla din beställning. Personuppgiftsansvarig är Armano´s AB orgnr: 556628-3742 Du har rätt att begära ett besked om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig samt att begära rättelse av sådana uppgifter som inte längre stämmer. Ansökan om detta sker genom att skicka en undertecknad begäran till Armano’s AB, box 4454, 20315 Malmö

Godkännande
Din e-postadress och telefonnummer används av Systembolaget för att hantera din beställning.
Du har också godkänt att få nyhetsbrev med erbjudande, nyheter m.m via mail från Armano’s-Deli & Wine.
Du kan avbryta dessa utskick genom att att klicka på avregistreringen i nyhetsbrevet
Dela: Share on Facebook Share on Google+Tweet about this on Twitter Share on LinkedIn

Välkomna!

På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.