MENU

Om oss

Armano´s Wine:

Vi importerar hantverksmässiga viner från mindre gårdar med personlighet och karaktär. Vårt fokus är Kroatien men vi jobbar även med Katalonien och kommer utöka sortimentet med andra länder inom kort. Med Armanoswine.se  vill vi presentera våra viner till dig som konsument och restaurang. Vinerna finns att beställa på Systembolagets beställningssortiment eller via Privatimport och genom denna sida kan du enkelt klicka dig vidare till produkten på Systembolagets hemsida. För restauranger, gå in på fliken HoReCa, där finns prislista och produktblad.

Vi anordnar också provningar, medverkar på mässor och olika events.

Hur det började:

Armano´s Wine startades som ett familjeföretag av Mario och Nicole. Med lång erfarenhet av företagande och inom restaurangbranschen tog vi steget att börja jobba med viner framförallt från Kroatien som vi har vårt ursprung från. Vin och mat har alltid varit en stor passion för oss och vi har alltid haft en hemlig dröm om att skapa något eget i branschen.

Dela: Share on Facebook Share on Google+Tweet about this on Twitter Share on LinkedIn

Välkomna!

På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.